Personal coaching

Van tijd tot tijd kent iedereen wel een periode dat er iets niet helemaal lekker gaat. Het leven stroomt niet meer zo soepel als voorheen. Al snel willen we dit vergeten en doorgaan met leven, maar echt lekker zit het niet. De stroom lijkt geblokkeerd of stil te staan.

Met personal coaching zal er gezocht worden naar de steen in jouw stroming, die de blokkade veroorzaakt. Door hem vervolgens iets te verleggen zal de stroom weer op gang komen. Je energie gaat weer stromen.

Met personal coaching kun je inzicht verwerven in wat je echt wilt en hier de handvatten voor aangereikt krijgen om daadwerkelijk dat te doen wat jou verder helpt in het leven. Als je doet wat goed voor je is, zul je je prettiger voelen en zal je merken, dat het leven fijn is om te leven. Lees wat klanten hebben ervaren in de reviews.

Michiel werkt sterk vanuit een relationeel en systemisch karakter. Hij werkt inzichtgevend, soms prikkelend, met humor, maar altijd met oog voor het tempo van de ander. Een familie-opstelling ( individueel) behoort tot één van de coachingsmogelijkheden.

Met vaak maar een beperkt aantal sessies is het probleem al verholpen.