Personal coaching

Van tijd tot tijd kent iedereen wel een periode dat er iets niet helemaal lekker gaat. Het leven stroomt niet meer zo soepel als voorheen. Al snel willen we dit vergeten en doorgaan met leven, maar echt lekker zit het niet. De stroom lijkt geblokkeerd of stil te staan.

Michiel biedt een fundamenteel andere kijk op vragen, problemen en ontwikkelpunten. Door verdiept achter de vraag, probleem of ontwikkelpunt te kijken, wordt helder waar de oplossing ligt. 

Vaak zijn stress, ruzie, pijn etc. niet het probleem, maar het effect van een onstane situatie.  Michiel maakt helder waar het werkelijke vraagstuk ligt en opent mogelijkheden die er eerst niet waren.

Met personal coaching verwerf je inzicht in wat echt werkt en je krijgt hier de handvatten voor aangereikt om daadwerkelijk dat te doen wat jou verder helpt in het leven.  Lees wat klanten hebben ervaren in de reviews.

Michiel werkt sterk vanuit een relationeel en systemisch karakter. Hij werkt inzichtgevend, soms prikkelend, met humor, maar altijd met oog voor het tempo van de ander. Een familie-opstelling ( individueel) behoort tot één van de coachingsmogelijkheden.

Met vaak maar een beperkt aantal sessies is het probleem al verholpen.