"Ik help je je stroom weer op gang te brengen!"

Michiel Fondse: Personal Coach, (Organisatie-)Trainer en Reiki-master. 

Michiel is in 1991 afgestudeerd aan de HBO-Verpleegkunde. Sindsdien werkzaam (geweest) als verpleegkundigen in de gezondheidszorg. In 2003 gestart met praktijk de Bron.

Michiel heeft zich m.n. bezig gehouden met Relationeel en Systemisch werk, Geweldloze Communicatie ( door ons genoemd: Verbindende Communicatie) en Innovatief Organiseren en bedrijfsontwikkeling. Michiel denkt en werkt altijd vanuit de menselijke maat. Of het nu gaat om je eigen relatie ( met jezelf) of in de omgang met collega's of in de organisatie van het werk, basis is de relatie die je hebt met die ander en het leven vanuit verantwoordelijkheid. Als beide aspecten vorm krijgen leidt dit tot meer voldoening, tevredenheid en productiviteit.

 


Michiel heeft veel ervaring opgedaan in de begeleiding van mensen met overgewicht. Ook hier kijkt hij naar vanuit een systemische visie. En kijkt dus verder dan voeding en beweging. Michiel heeft een 70 tal blogs geschreven waarin hij duidelijk maakt hoe hij tegen overgewicht en de benadering van dit probleem aankijkt. Lees eens zijn blogs op zijn weblog: verhalen van een medemens .

Alle gegevens zullen vertrouwelijk behandelend worden. Ik hou mij aan de ethische code. klik hier.

Michiel is geregistreerd als trainer bij het CRKBO ( het centraal register kortdurend beroepsonderwijs).

Indien gewenst kan er voor iedere behandeling een gratis kennismakingsgesprek plaatsvinden. Zo kun je je er van overtuigen of ik iets voor je kan betekenen.

Bel of mail voor een een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek tel. : 0492-532095, mobiel : 062-062-88-68 (Michiel) 

Kwaliteitsgarantie: Mocht je over de behandeling niet tevreden zijn, zullen wij geen kosten in rekening brengen.