Klantenreviews

Ik voelde de behoefte om je even een update te geven over hoe het me nu vergaat na de sessies die ik gehad heb bij jou! Het is namelijk een succes verhaal, dacht ik zo, en daarvoor wil ik je echt bedanken!

Na de sessie bij jou ben ik gaan zoeken naar een andere baan. Ik werd meteen aangenomen. Ook mijn relatie is veranderd, ik kan P. nu echt waarderen in wat hij doet ook al ben ik het niet met alles eens. Hij is een ander persoon dan dat ik ben en kan zodoende ook niet van hem verwachten dat hij zo handelt als dat ik zou doen. P. reageert nu veel relaxer en probeert steeds minder mij tegemoet te komen wat onze relatie echt heel goed doet! We zijn er echt van overtuigd samen 100 te worden!

De relatie met mijn moeder is heel erg verbeterd is. We bellen bijna dagelijks en mijn moeder zei laatst nog dat ze het heerlijk vond dat ze me, samen met P., zag groeien in het volwassen worden! Ik begin nu echt dat verschil te zien in de omgang met mij, ik ben nu meer haar dochter!

En het mooiste, belangrijkste wat mij nu wat meer met 2 benen op de grond laat staan is.... Ik ben spontaan zwanger! Dus eigenlijk vanaf het moment dat ik echt op mijn eigen benen ben gaan staan! Ook hierdoor ben ik weer meer mezelf en kan ik meer genieten van andere dingen om me heen. En ik ben er heilig van overtuigd dat zonder de sessie die ik met jou heb ondergaan dit nu niet zou zijn gebeurt!!!

Natuurlijk gaat het me nog niet allemaal goed af maar ik ben goed op weg, ik durf steeds meer mezelf te zijn en mezelf op de voorgrond te zetten als dit nodig is. het is mooi om te zien hoe mensen reageren als je dicht bij jezelf blijft en dat mensen dit eigenlijk altijd waarderen als is het voor de ander soms een "ver van hun bed show"!