Inspiratiesessies

 Vreugdevol jezelf zijn met de koffer-methode

Herken jij ( één van) deze vragen?

Hoe ervaar ik meer vrijheid binnen mijn relatie(s)?
Hoe krijg ik de regie in mijn leven?

Hoe maak ik de beste keuzes?
Hoe laat ik mij minder leiden door mijn emoties?
Hoe word ik mijn krachtigste zelf?
Wat laat ik leidend zijn: mijn hoofd, mijn hart of toch mijn intuïtie?
Hoe kom ik dichter bij mijn gevoel?
Wie ben ik eigenlijk en hoe word ik mezelf?
Hoe ben ik liefdevoller voor mezelf?

Maar ook vragen als:

Hoe ga ik om met spanningen binnen de familie?
Hoe krijg ik balans tussen werk en privé?
Hoe ga je om met verschillende meningen?
Hoe komt het dat ik soms vastloop?
Hoe ga ik om met verschillen in de opvoeding?
Hoe blijf ik bij mezelf als ik bij anderen ben?
Hoe stel ik mijn grenzen?
 
"Wees gewoon jezelf" wordt er vaak gezegd. Maar wat is dat dan, jezelf zijn? En hoe doe je dat?Veel mensen lopen rond met dit soort levensvragen. Diep van binnen weten we dat deze vragen belangrijk voor ons zijn. En dat als je een helder antwoord op deze vragen hebt dat jouw leven krachtiger en vreugdevoller verloopt.  

In een inspiratiesessie ga je samen met mij op zoek naar de antwoorden op jouw persoonlijke vragen. Ik maak daarbij gebruik van de door mij bedachte koffer-methode. Om snel inzicht te krijgen.  Hierdoor pak je de regie in je eigen leven.

Elke vraag kan gesteld worden.

kosten € 65,-/ uur.

E-mail:info@praktijkdebron.nl

of

E-mail:michielfondse@gmail.com


Enkele reacties van klanten:

"Ga gewoon eens praten" is wat ik tegen iemand zeg als ik je aanraad. Vertrouwen heeft hier veel mee te maken. Vertrouwen dat jij weet hoe te handelen als iemand bij je binnenstapt.

Ik vind onze sessies altijd zo helpvol dat ik bij een nieuwe uitdaging of wanneer ik vastloop vaak denk "misschien binnenkort maar weer even naar Michiel toe" Ik vind de sessies namelijk heel toegankelijk en zie het niet eens echt als een soort "afspraak met een zorgverlener". Het voelt voor mij meer als "even bijkletsen met Michiel". Als een soort mentor. Misschien komt dit doordat ik vaak gewoon vragen heb vanuit interesse en niet eens dat ik persé vastloop of in de put zit.

Het heeft mij inzichten gegeven in hoe mijn hoofd en lichaam werken. Hoe ik dingen verwerk en hoe dat in verbinding staat met mijn verleden. Ook heeft het mij geleerd dat hoe ik denk helemaal niet abnormaal is. Ik heb je vaker aangeraden omdat ik weet dat jij kijkt naar de persoon en die niet in een hokje wil plaatsen. Alle zorg en tijd stel jij goed af op de persoon.

Ik geloof dat iedereen op bepaalde momenten in zijn/haar leven een "guardian angel" nodig heeft. Ik zie jou als die persoon, een veilige haven, waar ik naar terug kan keren als ik het even niet meer weet. Wetende dat jij er in het verleden voor me bent geweest geeft me in het heden een geborgen gevoel. Jij bent en was de juiste persoon op het juiste moment.

Ik heb nooit officiële sessies gehad natuurlijk. Maar ik denk dat dat ook het fijne is aan jouw werkwijze. Dat het hebben van een intens, diep gesprek niet veel energie hoeft te kosten als het je nieuwe blikken en inzichten geeft. Dat heb ik wel vaak als ik met jou in gesprek ben. En dat een inzichtelijk gesprek altijd kan.(dochter)

Ik heb geleerd over mezelf en over mijn omgeving en dan vooral mijn familiesamenstelling. Hoe ik kan omgaan met omstandigheden en hoe ik me daarop kan aanpassen. Verder is het simpelweg fijn om tegen je te praten.

Ik heb erdoor geleerd dat bepaald gedrag in mij dieper ligt en dat dit iets is wat ik van jongs af aan aangeleerd heb en dat het vechten tegen jezelf en de wereld niet helpt. Het omarmen van mijzelf en de ander wel.