Klantenreviews

"Je hebt me laten zien, dat van mijzelf houden essentieel is! Daar is zo'n mooi spreekwoord voor. Verbeter de wereld en begin bij jezelf. Door reiki en coaching heb je me o.a. laten zien dat het leven niet moeilijk is, maar dat we dit zelf moeilijk maken. De overtuigingen over mijzelf en mijn leven zijn heel bepalend in wat ik uitstraal en hoe ik me voel. Te beseffen dat de verantwoordelijk (tot in het kleinste detail) voor mijn eigen leven bij mijzelf ligt was een eye-opener. Anderen daarvoor verantwoordelijk stellen vond ik veel makkelijker.

Je hebt me laten inzien, dat alles met elkaar verbonden is. Wanneer ik niet of niet voldoende van mijzelf houdt of heel onzeker over mijzelf ben, dat dit onbewust door gegeven kan worden aan mijn gezin en anderen om mij heen. Dat mijn kinderen dit feilloos oppakken en als ballast meenemen en weerspiegelen.

Er zijn deuren voor mij open gegaan, die ik zelf dicht hield. Ik voel dat ik leef door het ervaren van mooie en lastige momenten en ik zie nu in dat het een nodig is om het andere te kunnen ervaren. Ik weet nu dat het meervoud van LEF is ......LEVEN!!!! Dit voelt ontzettend goed en daar ben ik héél DANKBAAR voor!!!

Niet alleen ik heb baat gehad bij het coachen, maar ook mijn gezin ( man 50- vrouw 51- zoon 21- zoon 19). Want wanneer jezelf verandert, verandert je omgeving ook!"